A2

Έτοιμη για το επόμενο «ταξίδι» της η Ροζαλίνα (fotos)

Έτοιμη για το επόμενο «ταξίδι» της η Ροζαλίνα (fotos)

Η λίμπερο της Ένωσης Βύρωνα επιστρέφει στην γενέτειρά της Θεσσαλονίκη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα της.

Έπειτα λοιπόν από 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα αθηναϊκά γήπεδα, η όμορφη Ροζαλίνα Παπαδοπούλου ανεβαίνει ξανά… βόρεια, όχι απλά για να… σπάσει τα όρια, αλλά για να βοηθήσει την υποψήφια νέα της ομάδα με την εμπειρία που απέκτησε με ΓΣ Χαλανδρίου, ΖΑΟΝ, Ένωση Βύρωνα, να αντιμετωπίσει “εντός έδρας” πλέον την επόμενη πρόκληση στην καριέρα της.

rozalina_papadopoulou 2

Η 25χρονη Ροζαλίνα, που αποχαιρέτησε με τις καλύτερες εντυπώσεις το “κλεινόν άστυ”,  σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη και μετά από δέκα μήνες εργασίας σε γνωστή εταιρεία, είναι πλέονι έτοιμη να δουλέψει στην επιχείρηση της οικογένειάς της.

rozalina_papadopoulou 3

Ωστόσο παράλληλα με τη δουλειά, προτεραιότητα της Παπαδοπούλου είναι φυσικά το βόλεϊ, που την καθιέρωσε σε αυτή την νευραλγική θέση. Για αυτό από τη λήξη κιόλας του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών μέχρι σήμερα, η δυναμική Θεσσαλονικιά, δεν έχει σταματήσει να προπονείται και να γυμνάζεται, προκειμένου να είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση για να προσφέρει το 101% των δυνάμεών της, βοηθώντας τη μελλοντική της ομάδα να φτάσει στους στόχους της.

enosi-virona-coach-dimos-kyriazis-zorzou-16-passa12-kouza-13-thomopoulou-18-gotsi-9-00008

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η νεαρή λίμπερο, εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει στα χέρια της και “ιδρώνει” στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του 32χρονου Σερραίου γυμναστή του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ και της Εθνικής, Λάμπρου Δάνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...