A2

Έτοιμη για νέες περιπέτειες η Νέα Βύσσα

Έτοιμη για νέες περιπέτειες η Νέα Βύσσα

Έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τη νέα χρονιά στα σαλόνια της Α2 των γυναικών δηλώνει η Νέα Βύσσα Ορεστιάδας που ανακοίνωσε το ρόστερ στο οποίο θα βασισθεί ο Τάσος Βλασακίδης και θα δουλέψει στην προετοιμασία της ομάδας.

Η περσινή χρονιά ήταν μαγική και ονειρεμένη για τη Νέα Βύσσας Ορεστιάδας καθώς φρόντισε να εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α2 αήττητος και μάλιστα χωρίς να χάσει κανένα σετ.

Με την ομάδα να δουλεύει εδώ και καιρό σε… επαγγελματικούς ρυθμούς όπως ήταν λογικό οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες καθώς ο κορμός της ομάδας παρέμεινε.

Η άνοδος στην Α2 έφερε νέο τεχνικό στις “κυανόκίτρινες” καθώς το πετυχημένο έργο του Μπάμπη Σταματόπουλου συνεχίζει πλέον ο Τάσος Βλασακίδης ο οποίος ήταν και παλαιότερα στην ομάδα της Νέας Βύσσας.

Όσον αφορά το ρόστερ η ομάδα του Έβρου προχώρησε σε δύο μεταγραφές καθώς απέκτησε την πασαδόρο Χριστίνα Μέλκα από τον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και την ακραία Φωτεινή Παπαδοπούλου από τον Ίκαρο Έδεσσας. Αντίθετα ελεύθερες έμειναν οι Αναστασία Νικολαϊδου (πασαδόρος) και Χριστίνα Σωτηρίου (ακραία).

Στην ομάδα παρέμειναν από την περσινή χρονιά οι : Ξανθοπούλου, Παπαστεφάνου, Μαλούκου, Μαντικίδου, Σταματοπουλου, Δεβετζή, Λελεντζή, Κωνσταντινίδου, Λαμπροπούλου, Τσικμανλή Χρ., Λιακίδου, Κεσογλίδου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει καθώς η ημερομηνία του πρώτου ραντεβού της χρονιάς έχει ορισθεί για την 1η Σεπτεμβρίου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...