ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έτοιμη η Σάμος

Έτοιμη η Σάμος
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, την πρόεδρο της Τ.Ε. Σάμου Μέλπω Λάνδρου και τον πρόεδρο της Αναγέννησης Σάμου, Θεολόγο Φράγκο είχε την Τρίτη 22 Μαΐου ο διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση του οργανωτικού πλαισίου για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ομίλου της Εθνικής Νεανίδων στα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.
«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Σάμου στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 3ου προκριματικού γύρου Ευρωπαϊκού Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Σάμου το διάστημα 28-30 Ιουνίου 2018 με τη συμμετοχή της Ελλάδας, Ολλανδίας, Σλοβακίας και Σλοβενίας. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που φέρνει στο επίκεντρο τη Σάμο, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα στα παιδιά του νησιού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, αναθέτοντάς μας τη διοργάνωση».
Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και αντίπαλοι της Ελλάδας είναι η Σλοβακία, η Σλοβενία και η Ολλανδία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ της Αλβανίας (1-9/9) θα πάρουν οι δύο πρώτοι του ομίλου.
Στον έτερο όμιλο (Pool H), με «οικοδέσποινα» τη Ρουμανία κληρώθηκαν: Νορβηγία, Λευκορωσία, Γερμανία, Ρουμανία.