A2

Έτοιμο το City (Foto)

Έτοιμο το City (Foto)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά στο Αιγάλεω, καθώς η διοίκηση του City λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας (21/08) παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες της ομάδας προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και σε πιο χαλαρό περιβάλλον παλιές και νέες παίκτριες…

Την ευκαιρία να τα πούνε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να καταστρώσουν τα πλάνα τους εν όψει της νέας χρονιάς είχαν παίκτριες και διοίκηση του Αιγάλεω.

Η διοίκηση του City συνεχίζοντας τις περσινές καλές και πετυχημένες συνήθειες, παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες της ομάδας και στο πρώτο ραντεβού τόσο η Αγγελική Αντωνιάδη, όσο και ο πρόεδρος Παντελής Βλάχος είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στις παλιές και νέες αθλήτριες για τους στόχους και τα πλάνα της νέας χρονιάς.

Μια χρονιά που βρίσκει το Αιγάλεω στη νεοσύστατη Pre League και άπαντες θέλουν να έχουν καλή αγωνιστική περίοδο με ανταγωνιστική ομάδα και γεμάτο γήπεδο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Αυγούστου….

city-nea-xronia-3 city-nea-xronia-1

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...