CHALLENGE CUP

Έτοιμος για το Challenge Cup

Έτοιμος για το Challenge Cup

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναμέτρηση του Ευόσμου και πλέον κινείται σε ρυθμούς Ευρώπης καθώς οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επικεντρώνουν την προσοχή τους στην Ντιεκίρχ και τον πρώτο αγώνα της Α φάσης του Challenge Cup που θα φιλοξενηθεί στο Ρέντη την Τετάρτη (07/11 – 18:00).

Η μάχη της Ευρώπης για μια ακόμη χρονιά αναμένεται συναρπαστική για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του και να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο Challenge Cup.

Εκεί όπου τα τελευταία 2 χρόνια οι Πειραιώτισσες έχουν δημιουργήσει την δική τους παράδοση και στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Πρώτος αντίπαλος στην φετινή διοργάνωση η Ντιεκίρχ από το Λουξεμβούργο. Ομάδα που δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολυμπιακό αλλά που χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς χωρίς προβλήματα ξεκινά την μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης αισιοδοξώντας πως  οι αθλήτριές του θα πάρουν τη νίκη και θα ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Challenge Cup.

Η Ντιεκρίχ όπου τεχνικός είναι ο Μάσιμο Ταραντίνι, στο ρόστερ της έχει 5 ξένες αθλήτριες, με το δίδυμο της πάσας να είναι ξένες. Το παιχνίδι για την ομάδα του Λουξεμβούργου  μοιράζουν οι Γαλλίδα Laura Ruellan και η Πολωνή Malgorzata Plusa, στο κέντρο ξεχωρίζει η Αμερικανίδα Katrina Reuter, ενώ ακραίες είναι οι αδερφές Yuliya και Svetlana Stoyanova.