Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έτοιμος για το…μέγιστο ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για το…μέγιστο ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς πραγματοποίησε την Τετάρτη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός που ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να δηλώνει αισιόδοξος εν όψει πρωταθλήματος…

Η χρονιά για τους “πράσινους” ξεκίνησε από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας με χαμόγελα, αισιοδοξία και αρκετά νέα πρόσωπα…

Στο πρώτο ραντεβού ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είδε με ικανοποίηση νέους και παλαιούς παίκτες και είχαν την ευκαιρία παρουσία του Παύλου Καραμαρούδη και όλου του προπονητικού τιμ να μιλήσουν για τη νέα χρονιά και να μπούνε στα…. βάσανα των προπονήσεων από την Πέμπτη.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με τα…. “παλαιοί” Σωτήρη Πανταλέων, Χρίστο Μπέλος Θάνο Μαρούλη και Ίωνα Ρεζκ να καλωσορίζουν τους νεοαποκτηθέντες Λούκας Ρανγκέλ, Λάζαρ Τσίροβιτς, Θεολόγο Δαρίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιώργο Σύρο, Θωμά Δημητριάδη και Πέτρο Κάλα, αλλά και τους νεαρούς Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, Δημήτρη Παλαιολόγο, Αλέξανδρο Κεχαγιά και Θεοφάνη Ρουσόπουλο που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ανδρεόπουλος : “Να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε”

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αφού αρχικά καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην ομάδα τόνισε «Πιστεύω ότι για ακόμη μία χρονιά η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και σκληρή για κάθε αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε σχέση με την επιλογή του ρόστερ και είμαστε έτοιμοι, όπως και κάθε σεζόν, να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε».

Πανταλέων : “Σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε τους στόχους”

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων ως παλαιότερος στην ομάδα έδωσε το στίγμα του υπογραμμίζοντας «Πάντα, κάθε νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις κι ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον. Θεωρώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα παραπάνω σε ότι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, ωστόσο αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Από τα λόγια μέχρι την πράξη μεσολαβεί πολύ σκληρή δουλειά και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έθεσε ο προπονητής μας να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα».