A2

Έτοιμος για νέους Άθλους ο Αρχοντούδης

Έτοιμος για νέους Άθλους ο Αρχοντούδης

Μετά από μια πετυχημένη καριέρα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΟΦΗ και ΑΕ Κομοτηνής ο Σταύρος Αρχοντούδης συμφώνησε με τον Άθλο Ορεστιάδας και θα ενισχύσει τους «βυσσινί» την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άθλου Ορεστιάδας συνεχίζεται με τον Σταύρο Αρχοντούδη να αποτελεί το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 41χρονος λίμπερο έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής στη Volleyleague, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα του Άθλου ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

«Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Εβρίτη αθλητή Σταύρο Αρχοντούδη.

Ένας παίκτης με ακέραιο χαρακτήρα και πλούσιες εμπειρίες που αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο φετινό ρόστερ της ομάδας μας.

Ένα ρόστερ που για μια ακόμη χρονιά ο Άθλος επιμένει να αποτελείται αποκλειστικά από Εβρίτες παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και ψυχή.

Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει τον νεοαποκτηθέντα αθλητή στην «οικογένεια» του Άθλου Ορεστιάδας και του εύχεται μια πετυχημένη σεζόν με υγεία και διακρίσεις».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΔΗΣ

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο στις 12/01/1978, αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 1.88.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από μικρή ηλικία και πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Θρακικός το 1999. Την διετία 2000-2002 ο Σταύρος Αρχοντούδης θα αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ από το 2002 και για 8 χρόνια θα φορέσει την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας στην Volleyleague.

Το 2011-2012 και την περίοδο 2014-15 θα αγωνιστεί στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2016-2017 θα κατηφορίσει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2.

Το 2017 επιστρέφει στην Θράκη για να φορέσει την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής με την οποία θα ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του. Ο Εβρίτης άσος με εξαιρετικές εμφανίσεις θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας και θα την οδηγήσει στην άνοδο κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο του MVP της χρονιάς. Το 2019 θα αγωνιστεί εκ νέου στην Volleyleague με την ΑΕ Κομοτηνή χωρίς όμως η ομάδα  να μπορέσει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...