CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος για την…υπέρβαση κόντρα στην Φρίντρισχάφεν

Έτοιμος για την…υπέρβαση κόντρα στην Φρίντρισχάφεν

Με στόχο να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λίγκ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Φρίντρισχάφεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης…

Εκεί όπου οι “ασπρόμαυροι” του Ντανιέλε Ρίτσι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές τους εμφανίσεις στην διοργάνωση και γιατί όχι να πανηγυρίσουν και την 1η τους νίκη στον Β Όμιλο απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους Γερμανούς.

Ο Ιταλός τεχνικός του Δικεφάλου έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει για την υπέρβαση που δεν κατάφερε η ομάδα να πετύχει στο PAOK Sports Arena.

Η Φρίντρισχάφεν με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την αγωνιστική τους αντεπίθεση.

Πελεκούδας : “Θέλουμε να κερδίσουμε”

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Γερμανίας ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας στο Champions League. Παρόλο που παίζουμε εκτός έδρας, έχουμε πληροφορηθεί ότι θα έχουμε φιλάθλους της ομάδας μας στο γήπεδο. Μια εκτός έδρας νίκη, είναι πάντα σημαντική για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Θέλουμε να κερδίσουμε, και αν είναι εφικτό με καθαρή νίκη”.

Με δική του κερκίδα στη Γερμανία

Το κίνητρο της νίκης τεράστιο από μόνο του, ωστόσο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την στιγμή που στο γήπεδο θα υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που αναμένεται να κλέψουν και την παράσταση.

Η Ελληνική παροικία στο Φρίντρισχάφεν, αλλά και τις γύρο περιοχές είναι μεγάλη και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι “ασπρόμαυροι” θα έχουν την δική τους ξεχωριστή εξέδρα ενισχύοντας έτσι τους παίκτες της ομάδας…

Το θετικό για τον Ρίτσι είναι το γεγονός πως ο Νικολαϊ Ουτσίκοφ έχει προσαρμοστεί απολυτα με τους νέους του συμπαίκτες και ο Γκιόν δείχνει να έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια.

Απο την άλλη η Φρίντρισχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη αν και αήττητη θέλει να πανηγυρίσει την 4η νίκη της στην διοργάνωση και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα της χαρίσει την πρόκριση προς την επόμενη φάση.

Ένας Πρωτοψάλτης όπου είναι εκ των ηγετών της φετινής Φρίντρισχάφεν καθώς με 67 πόντους σε 5 αγώνες είναι στην 9η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ με υποδοχή στο 41,32% είναι ο 2ος καλύτερος υποδοχέας στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ.