CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα πρόκρισης προς την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πραγματοποιήσει στην την Τετάρτη στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Τουρκική BBSK Κωνσταντινούπολης…

Να δώσει συνέχεια στην Ευρωπαϊκή του παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει στόχο ο ΠΑΟΚ που μετά την πρόκρισή του επί της Καζνιμπάρτσικα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την BBSK Κωνσταντινούπολης.

Μια ομάδα που είναι κατά πολύ ανώτερη της Ουγγρικής και θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να ανεβάσουν αρκετά την απόδοσή τους προκειμένου να φθάσουν στη νίκη που θα τους δώσει και το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού.

Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου, προέρχονται από δυο νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, αποκλείοντας την Καζνιμπάρτσικα (2-3, 3-0) ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προκρίθηκε αντιμετωπίζοντας την Λεβοράντα Σασταμάλα την οποία κέρδισε και στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-3, 3-1).

Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τιμ, καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στο Παλατάκι και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1. Στο PAOK Sports Arena
(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)
2. Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: MEDVID MYKHAYLO (UKR), CESARE STEFANO (ITA)