Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εβδομάδα φιλικών για την Ηλιούπολη

Εβδομάδα φιλικών για την Ηλιούπολη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ηλιούπολης και ξεκινάει το μοντάρισμα. Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη θα δώσει σταδιακά απο την επόμενη εβδομάδα, συνολικά 8 φιλικά παιχνίδια μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τις ακόλουθες ομάδες τις εξής ημερομηνίες:

21/9 Παναθηναϊκός, 24/9 Θέτιδα, 28/9 ΑΕΚ, 1/10 Παναθηναϊκός, 5/10 ΑΕΚ, 8/10 Ολυμπιακός, 12/10 Μαρκόπουλο

15/10 Θέτιδα

To κοινωνικό πρόσωπο της Ηλιούπολης

Κοινωνικές δράσεις ολη τη χρονιά και όχι μονο τις γιορτές, θα αναπτύξει η ομάδα της Ηλιούπολης σύμφωνα με δελτίο Τύπου του συλλόγου, το οποίο αναφέρει:

“Από φέτος η γυναικεία ομάδα βόλει της Ηλιούπολης θα κινηθεί έντονα και σε άλλους χώρους.

Το βασικό μέλημα όλων των ενεργειών που θα γίνουν φέτος θα είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Με σύνθημα «μέσα απ” τον αθλητισμό στηρίζουμε τον άνθρωπο και το παιδί» ξεκινάει ένας κύκλος φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων προς ιδρύματα που έχουν ανάγκη και στο μέτρο του δυνατού ο σύλλογός μας μπορεί να προσφέρει και συνάμα να ανακουφίσει όσους έχουν ανάγκη.

Σε μια προσπάθεια όχι να διαφημίσει αλλά να αφυπνίσει τον κόσμο, ο ΓΣ Ηλιούπολης θα κάνει επισκέψεις ώστε όλοι να δραστηριοποιηθούμε και παράλληλα να δείξουμε την απαραίτητη ευαισθησία. Κάτι το οποίο συμβαίνει κυρίως τις εορταστικές περιόδους. Ωστόσο, ο αθηναϊκός σύλλογος θα φροντίσει να το κάνει πράξη σχεδόν κάθε μήνα!!!

Με προσωπικές ενέργειες του εφόρου κ. Χάρη Γεωργιάδη, αντιπροσωπεία της ομάδας θα κάνει διάφορες δράσεις και επισκέψεις οι οποίες θα ανακοινώνονται απ” την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.”