BEACH VOLLEY

Το έβδομο τουρνουά της Beach Volley Academy

Το έβδομο τουρνουά της Beach Volley Academy

Η Beach Volley Academy διοργανώνει το 7ο και τελευταίο τουρνουά της σε συνεργασία με το Side Out Club, για την καλοκαιρινή περίοδο, στα 4 άριστα εξοπλισμένα και οργανωμένα γήπεδα του, στο Varkiza Resort-Yabanaki beach, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.30 και τα παιχνίδια να ξεκινάνε στις 10.00. Η τεχνική σύσκεψη του μικτού θα διεξαχθεί στις 14.30 και τα παιχνίδια στις 15.00.

Την Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.30 και τους αγώνες να ξεκινάνε στις 10.00, ενώ η τεχνική σύσκεψη του μικτού θα γίνει στις 14.30 και τα παιχνίδια στις 15.00.

Οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους των τριών ομάδων και θα παίξουν δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie break, αν χρειαστεί, στους 11. Παράβολο συμμετοχής για μια κατηγορία ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο και για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες 15 ευρώ. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά για τις ομάδες που αγωνίζονται. Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 15/7 τηλεφωνικά στο 6942404628 και με mail στο bva@beachvolleyacademy.gr.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Side Out Club, Body Talk, Coffee and Things, Barsol, Terranova, Oops, Island Tribe, Λίμνη Βουλιαγμένης, Κάβα Νέκταρ, Γύρο γύρω όλοι).

Μετά τη λήξη του τουρνουά την Κυριακή, θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του Holy Spirit Bar, με όλα τα coctail να προσφέρονται με έκπτωση 20%, για όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Σας περιμένουμε για ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση στην πιο επιτυχημένη σειρά τουρνουά beach volley του καλοκαιριού.