ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έβρεξε πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών

dikastiria-genikh-dikaiosini

Βροχή έπεσαν τα χρηματικά πρόστιμα και η αφαίρεση βαθμών από την Αθλητική Δικαστή της ΕΟΠΕ που ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για Ηρακλή Χαλκίδας, Αστέρα Γρεβενών, ΓΣ Απόλλων  και Ροδίων Άθλησις που δεν συμμετείχαν στα φετινά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

  Η Αθλητική Δικαστής μετά την Συνεδρίαση της Παρασκευής, 22/11/2019 αποφάσισε τα παρακάτω:

-Σχετικώς με την Κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 582 προς το σωματείο «ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (3.500 €) και αφαίρεση δεκαπέντε (-15) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

-Σχετικώς με την Κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 583 προς το σωματείο «ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €) και αφαίρεση δώδεκα (-12) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

-Σχετικώς με την Κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 584 προς το σωματείο «ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €) και αφαίρεση δώδεκα (-12) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

-Σχετικώς με την Κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 585 προς το σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ ΆΘΛΗΣΙΣ» επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (3.500 €) και αφαίρεση δεκαπέντε (-15) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.