BETOSFAIRA

Ευρωπαϊκές μάχες

Ευρωπαϊκές μάχες
Μάχες σε Ευρώπη και Σερβία Πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα κι εμείς θα σας αναλύσουμε αυτά που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Τσάμπιονς Λιγκ
Ροεσελάρε-Περούτζια
Σε κακή κατάσταση είναι το τελευαταίο διάστημα η Ροεσελάρε και ο αποκλεισμός απο την συνέχεια του κυπέλλου έφερε γκρίνια και εντάσεις στο στρατόπεδο των Βέλγων. Η Περούτζια απο την άλλη περιμένω να κάνει έναν υγιεινό περίπατο και να πάρει το τρίποντο. Πέρσι σε αγώνα των δύο ομάδων για τον ίδιο θεσμό οι Βέλγοι ήθελαν μόνο νίκη και οι Ιταλοί πήγαν στο Βέλγιο με τα δεύτερα ….. καθώς είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και τελικά κέρδισε η Ροεσελάρε με 3-2.
Σαμόντ-Νοβοσιμπίρσκ
Δεν μου άρεσε στα τελευταία παιχνίδια η Νοβοσιμπίρσκ και γι αυτο την κοντράραμε το Σάββατο με την Μπέλγκοροντ. Σήμερα ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας και οι Ρώσοι θεωρώ πως θα πάρουν εύκολα τους 3 βαθμούς.
CEV CUP
ACH-Αρκάντα Γκαλάτι
Η ACH πηγαίνει τρένο σε Σλοβενίά και Ευρώπη(MEVZA και CEV CUP) και θέλει σήμερα να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Γκαλάτι προσπαθεί ακόμα να συνέλθει μετά την ήττα στο ται μπρέικ απο την Πλοιέστι κι ενώ κέρδιζε με 6-9…. Στην Σλοβενία δεν πήγε ο καλύτερος παίκτης της Γκαλάτι ο Νίκολα Κοβάσεβιτς.
Ζιράατ-Ντούρεν
Η Ζιράατ έχει θέσει στόχο απο την αρχή την κατάκτηση του CEV CUP και σήμερα θα υποδεχτεί την Γερμανική Ντούρεν. Οι Τούρκοι διαθέτουν τρομερό ρόστερ και με Καλιμπέρντα, Νίκιτς και Κονάρσκι δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην αδύναμη Ντούρεν…
Challenge Cup
Πάρνου-Μένεν
Η πολύ φορμαρισμένη Μένεν ταξίδεψε στην Εσθονία μέσω Ρίγας με αποκλειστικό σκοπό να πάρει μία καθαρή νίκη που θα την κάνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Πάρνου είναι μια συμπαθητική ομάδα αλλά είναι αδύναμη και δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μένεν.
Σερβία
Νόβι Παζάρ-Μλάντι Ράντικ
Πρώτο παιχνίδι για την Μλάντι Ράντικ χωρίς το μεγάλο της αστέρι Τσούπκοβιτς ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Γαλλική Τουρ. Χωρίς τον Τσούπκοβιτς και μέσα στην καυτή έδρα της η Νόβι Παζάρ είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη.
Πρόταση 1
Περούτζια 2 (1,16)
Νοβοσιμπίρσκ 2 (1,28)
ACH 1 (1,36)
Ζιράατ 1 (1,12)
Μένεν 2 (1,25)
Νόβι Παζάρ 1 (1,36)
Πρόταση 2
ACH -1,5 σετ (1,72)
Μένεν -1,5 σετ (1,50)
Νόβι Παζάρ 1 (1,32)
BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.