Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευρώπη και στήριξη από κόσμο

PANTAKIDIS-1

Μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα χαρίσει χαρά στον κόσμο έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά ο Γιάννης Παντακίδης…

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχοντας ανανεώσει μη την ομάδα της καρδιάς του με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά τονίζοντας πως η Ευρώπη πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ είναι στόχος όλων…

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού:
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Από την αρχή είχαμε πολλούς τραυματισμούς, όμως στα κρίσιμα ματς δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε. Στο τέλος τα καταφέραμε με την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα ήταν η στιγμή που σημάδεψε την χρονιά που πέρασε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για την επόμενη σεζόν εύχομαι να μην έχουμε τους τραυματισμούς της περασμένης χρονιάς, να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε πιο πολλά από ότι φέτος. Βρισκόμαστε ήδη στους ομίλους του Champions League και ελπίζω να κάνουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Όσο για τους φιλάθλους μας…εννοείται ότι τους θέλουμε διπλά, και ακόμα πιο κοντά μας στις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να τους χαρίσουμε ξανά αυτό το ωραίο δώρο……το πρωτάθλημα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ