Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έξοδος στα Κύμινα για τον Πανναξιακό

Έξοδος στα Κύμινα για τον Πανναξιακό
Στο κλειστό των Κυμίνων θα πέσει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση μεταξύ των Μακεδόνων Αξιού και του Πανναξιακού (19.00, 4/11).
Ο Πανναξιακός νίκησε εύκολα στην έδρα του με 3-0 σετ την Κόρινθο ενώ οι Μακεδόνες δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ΑΟ Θήρας και θα αναζητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς.
Ο κόουτς των Μακεδόνων, Γιώργος Καραβιδόπουλος είπε: «Εμείς έχουμε μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς δεύτερη ξένη. Από εκεί και πέρα, εμείς κρατήσαμε ότι ήταν από το πρώτο παιχνίδι και προσπαθούμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Έχουμε κάνει κάποια βηματάκια μπροστά αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Αντικειμενικά ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Πανναξιακός, ο οποίος απ’ότι έχει φανεί είναι μία αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει την τετράδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το 100% από κάθε αθλήτρια για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, μπορεί να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΝ, Νίκος Κωστακόπουλος σχολίασε: «Δεν ξέρουμε και πολλά για τον αντίπαλό μας, είναι καινούργια ομάδα και έχουμε δει μόλις ένα παιχνίδι τους. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι, θα υπάρχει μικρή κούραση από το ταξίδι αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να διαχειριστούμε τη κούρασή. Αν παίξουμε όπως προπονούμαστε, θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Livestreaming: ΕΔΩ