DARK ROOM

F/A-18 Super Hornets και βόλεϊ «πάνε πακέτο» στο Top Gun: Maverick (fot-vid)

F/A-18 Super Hornets και βόλεϊ «πάνε πακέτο» στο Top Gun: Maverick (fot-vid)

O Πίτ Μάβερικ επέστρεψε δριμύτερος μετά από 33 χρόνια στο Τοπ Γκαν 2 και όσοι ευχόσασταν να ξαναδείτε τον ημίγυμνο Τομ Κρουζ με την παρέα των άλλων πιλότων να παίζουν ξανά μπιτς βόλεϊ , οι προσευχές σας… εισακούστηκαν.

Βλέποντας κανείς το επίσημο τρέιλερ του Top Gun “Maverik” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο, καταλαβαίνει πως ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ τίμησε το λόγο που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια μιλώντας για το “σίκουελ” της θρυλικής κινηματογραφική ταινίας, που “έσπασε” τα αμερικάνικα box office.

top_gun_maverick

«Θα υπάρξουν αεροσκάφη jet σε δράση και θα είναι πολύ γρήγορα. Θα υπάρχει ένα αεροπλανοφόρο, ίσως και δύο. Θα υπάρχει μουσική … θα έχουμε ένα soundtrack. Θα υπάρξουν οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας. Μια μοτοσικλέτα … σίγουρα η «γνωστή» μοτοσικλέτα. Και ίσως θα υπάρξει ένα νέο παιχνίδι βόλεϊ. Ίσως… Θα δούμε. Ποτέ δεν είπα ξανά τόσα πολλά πράγματα για μια ταινία πριν την ώρα της … » είχε δηλώσει ο πιλότος “Πιτ Μάβερικ”, λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

gun

Στο δίλεπτο τρέιλερ της ταινίας λοιπόν υπάρχει ο Maverick που τραβά το κάλυμμα από τη μοτοσικλέτα του και οδηγεί κάτω από τη γραμμή πτήσης, ένας ημίγυμνος παίκτης του μπιτς βόλεϊ (δεν υπήρχε κανένας τρόπος να ξεφύγετε από αυτό) και ένα πιάνο στο οποίο σε μια σκηνή ο πρωταγωνιστής παίζει το… Great Balls of Fire! Α και πολλά αεροσκάφη F / A-18 Hornet σε πτήσεις που κόβουν την ανάσα.

top-gun-2-poster

Πάρτε λοιπόν μια… γεύση της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020 και θα πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Jon Hamm,  Jennifer Connelly,  Miles Teller και Ed Harris, σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski.