ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φάκη: «Έχουμε δυνατή ομάδα»

Φάκη: «Έχουμε δυνατή ομάδα»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της 12άδας που θα κυνηγήσει τη διάκριση στο προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων της Βουλγαρίας, μια από τις “εκλεκτές” διεθνείς του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Ανδρεάδη, η Ζωή Φάκη εξέφρασε στο Volleyplanet αισιοδοξία της για την πορεία της γαλανόλευκης, αλλά και την ικανοποίησή της για την κατάκτηση της 4η θέσης της ομάδας της , ΑΕΚ.

«Αν και είναι αρκετά νωρίς τα πρώτα δείγματα που δείξαμε στα φιλικά με την Ολλανδία είναι θετικά» τόνισε αρχικά το Νο 21 της Εθνικής και συμπλήρωσε «Σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας, πιάσαμε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση ως ομάδα και πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις. Πιστεύω πως έχουμε  δυνατή ομάδα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο» τόνισε στο Volleyplanet η μία από τις «κιτρινόμαυρες» άσους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μαζί με τις Τοντάι, Πατέλη, που αν και δεν είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα τους στο ματς της Νάξου, χάρηκαν ιδιαίτερα για την είσοδο στην 4άδα της Α1 Γυναικών.

«Είμαι πραγματικά περήφανη για την ομάδα μου… Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή μας, που καταφέραμε να κάνουμε την έκπληξη και χωρίς ξένη να μπούμε στην 4άδα. Εύχομαι στη συνέχεια των πλέι οφ να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κάτι ακόμη καλύτερο» δήλωσε κατενθουσιασμένη η 17χρονη μαθήτρια της Σχολής Μωραϊτη.

ΦΩΤΟ: Γιώργος Γκολέμας G.G