DARK ROOM

Φάτε μάτια… burger (fot-vid)!

Φάτε μάτια… burger (fot-vid)!

Μπορεί τα χάμπουργκερ να μην ενδείκνυνται ασφαλώς για μια σωστή αθλητική διατροφή, ωστόσο όταν το… ζουμερό κι αφράτο μπιφτέκι συνδυάζεται με… χυμώδη και sexy αθλητικά κορμιά, τότε το αποτέλεσμα είναι… λαχταριστό!

diafimistiko1

Στο διαφημιστικό για την προώθηση του νέου της προϊόντος γνωστής αμερικάνικης αλυσίδα ταχυφαγείων, το μπιτς βόλεϊ, δεν λείπει από το…μενού! Και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο αγώνα Αμερικής-Μεξικού, που δόθηκε στα σύνορα, στο εκτεταμένο τείχος που χωρίζει τις δύο χώρες, με πρωταγωνίστριες “αυθεντικά” μοντέλα από ΗΠΑ (Elle Evans, Bryanna Holly, Ashley Alexander) και Μεξικού (Alejandra Guilmant, Kara Del Toro, Brittany Ward), που χωρίς υπερβολή είναι “μπουκιά και συγχώριο”!

carls-jr-600x450

Στο περιθώριο λοιπόν του αγώνα, δύο από τις αντίπαλες, η Evans με τη Guilmant, δοκιμάζουν τον νέο «Τex-Mex Burger» και συζητάνε αν η γεύση του είναι πιο «Τεξανή ή Μεξικάνικη». Δεν συμφωνούν όμως και αποφασίζουν να λύσουν τη διαφωνία τους στο γήπεδο. Ορμάνε λοιπόν κι αυτές στο ματς και παλεύουν με πάθος για τη νίκη, την ώρα που τα προκλητικά “butt slap” και η θέα των ιδρωμένων κορμιών με τα μπικίνι, κάνουν την θερμοκρασία να “χτυπάει κόκκινα” και όσους παρακολουθούν το ματς να τους … τρέχουν τα σάλια!

Δείτε το απολαυστικό διαφημιστικό…

https://www.youtube.com/watch?v=45boXIgXFUQ