ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φαβορί και αουτσάιντερ στην Πυλαία

Φαβορί και αουτσάιντερ στην Πυλαία
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Πυλαία τη Νίκη Αιγινίου έχοντας στόχο να πάρει την πρόκριση και  να διεκδικήσει στην Γλυφάδα τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ενώ η ομάδα της Κατερίνης καραδοκεί για την… έκπληξη.
Απέναντι στη Νίκη Αιγινίου θα διεκδικήσει την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο
ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» του Ντανιέλε Ρίτσι θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να σφραγίσουν το εισιτήριο προς το Final 4 συνδυάζοντας το με μια καλή εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα του Αιγινίου και αυτό ευελπιστούν να δείξουν και οι παίκτες του με τον Παναγιώτη Πελεκούδα να δηλώνει «Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο Final 4 και να διεκδικήσει το κύπελλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τελική φάση του θεσμού».

Στα ντεσού της αναμέτρησης η επιστροφή του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός ακραίος έχοντας ξεκινήσει την χρονιά στον Δικέφαλο του Βορρά, μεταγράφηκε στη Νίκη Αιγινίου και πλέον την Τετάρτη θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του.
Ο Παπαδόπουλος μίλησε για τον αγώνα της Πυλαίας τονίζοντας «Έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την παρουσία της ομάδας σε ένα Final 4. Πάντα η συμμετοχή σε μια διοργάνωση τετράδας, όπου διεκδικείται ένα τρόπαιο, έχει ξεχωριστή αίγλη. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι βασικός διεκδικητής της κούπας…συνεπώς και το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Όλοι γνωρίζουμε τους στόχους των δυο ομάδων… παρόλα αυτά η εικόνα της Νίκης, θα πρέπει να ανησυχεί τους πρώην συμπαίκτες μου!!!»
Πελεκούδας vs Παπαδόπουλου
Πελεκούδας και Παπαδόπουλος από κολλητάρια και… «πατριωτάκια» αναμένεται να παλέψουν για την πρόκριση και η μεταξύ τους μονομαχία έχει ξεκινήσει ήδη…
«Είναι μια μάχη η οποία θα συζητηθεί πάρα πολύ στην Πάτρα το καλοκαίρι, στο καφενείο που πηγαίνουμε, κάθε χρόνο, με τον Παναγιώτη. Βέβαια, πέρα από την πλάκα, μέσα στο γήπεδο υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φιλία. Ο στόχος μου είναι να τον κερδίσω…» σχολίασε ο Πελεκούδας, για να συμπληρώσει από την άλλη ο Παπαδόπουλος «Αναμένω ιδιαίτερα τη στιγμή που θα βρεθώ απέναντι στον φίλο και συντοπίτη μου (σσ. Πελεκούδας). Νομίζω πως για κάποια λεπτά θα γελάσουμε πολύ με στιγμιαίες ατάκες άλλα, μετά την έναρξη του αγώνα, δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει…».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
17:30 ΑΕΚ – Ηρακλής
18:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής Χαλκίδας
18:30 Εθνικός – Παναθηναϊκός
19:00 ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου