ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φιλική… ισοπαλία για την Εθνική κορασίδων

Φιλική… ισοπαλία για την Εθνική κορασίδων

Ισόπαλη 2-2αναδείχθηκε η Εθνική Κορασίδων στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα αλλά δείχνουμε καλά στοιχεία… Μέσα από την καθημερινή δουλειά πιστεύω θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και σίγουρα θα είναι σημαντικά τα δύο φιλικά που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα στη Βουλγαρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελπίδα για την παρουσία της εδώ στον Ατέρμωνα αλλά και στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος που έκανε διάφορες αλλαγές στο παιχνίδι δοκιμάζοντας σχήματα.

Την Πέμπτη στις 19:00 υπάρχει νέο φιλικό με τον Αίαντα Κιλκίς.

Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-17, 17-25

Η σύνθεση της Εθνικής: Καρακάση, Τσελέπη, Τσιόγκα, Καρατζόγλου, Αλεξάκου, Τσιγκαροπούλου, Κόττα-λ /Πετρινόλη-λ, Μικέλη, Βογιατζόγλου, Χαριτωνίδη, Νταλ, Κυπαρίσση, Λεονταρίδου.
Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης) Γουίλσον, Μπολέτου Κ., Καλαντάτζε, Μπολέτου Μ., Νώτη, Καλανταρίδου, Δάκου –λ / Δροσοπούλου, Παπάζογλου, Καλαϊτζάκη, Αρμουτσή, Γκοβεδάρου, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου.