Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλική νίκη ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

Φιλική νίκη ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στον Έβρο κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς οι «ασπρομαυροι» επικράτησαν 3-0 με τον Χόρχε Ελγκέτα να είναι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα που εμφάνισαν οι παίκτες του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός ξεκίνησε με πασαδόρο τον Τερζή, ακραίους τους Γκιγόν, Σαφράνοβιτς, κεντρικούς τους Παπαγγελόπουλο, Πελεκούδα, διαγώνιο τον Σακόγλου και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το 16-15 ανέβασε την απόδοσή του φθάνοντας στο 21-19 και το 25-23 για να κάνει το 1-0.

Το έργο των «ασπρόμαυρων» στο δεύτερο σετ ήταν ακόμη πιο εύκολο καθώς έκαναν το 8-4 και το 20-12 για να ολοκληρώσουν την επικράτησή τους με το 25-17 που έγραψε το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με κεντρικούς τους Τακουρίδη-Παντακίδη και ακραίους τους Παπαδόπουλο, Σωτηρίου, αλλά αυτό δεν άλλαξε την εικόνα της ομάδας καθώς επικράτησε το ίδιο εύκολα του Εθνικού όπως και στο δεύτερο σετ και με το 15-16 έγινε το 3-0.

Ο Γκόμεζ δεν αγωνίστηκε καθόλου όπως και ο Παπαδημητρίου, ενώ πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Σαφράνοβιτς με 10 πόντους, ο Σακόγλου είχε 6 και από 5 Τακουρίδης και Γκιγιον.

Από πλευράς Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έδειξε πως θέλει αρκετή δουλειά ο Παλέντζας είχε 10 πόντους, ενώ Βελίσκοβιτς και Ρίστιτς είχαν 9 και 8 πόντους αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και σήμερα στις 18:00 για δεύτερη φορά με τον ΠΑΟΚ να αναχωρεί μετά για την Θεσσαλονίκη.

Τα σετ: 23-25, 18-25, 16-25
Εθνικός (Μουστακίδης): Μιλστάιν, Ρίστιτς, Βελίσκοβιτς, Χριστόφας, Χατζόπουλος, Παλέντζας, λίμπερο Κοντοστάθης (Βλαχόπουλος, Χαραλαμπίδης)
ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Τερζής, Σακόγλου, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Σαφράνοβιτς, Γκιόν, λίμπερο Κωνσταντινίδης, (Παπαδόπουλος, Γκόμεζ, Παντακίδης, Σωτηρίου, Τακουρίδης)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...