A2

Φιλική νίκη των Βριλησσίων στο Ζηρίνειο

Φιλική νίκη των Βριλησσίων στο Ζηρίνειο

Σπουδαία νίκη ψυχολογίας πέτυχαν σε φιλικό ματς, τα Βριλήσσια με 3-1 κόντρα στον ΖΑΟΝ που είναι απο τα φαβορί για την πρώτη τριάδα στον A2 υποόμιλο γυναικών.

zaon-vrilisiia-blami-0002erota-eleni-zaon-servis-0003

Αρχικά παίχτηκαν 3 σετ, τα οποία πήρε ο ΦΟ Βριλησσίων με 1-2 (22-25, 23-25, 25-15),στη συνέχεια έγινε ένα ται-μπρέικ όπου επικράτησε ξανά η ομάδα του Ατσιδαύτη (11-15) ενώ τέλος παίχτηκε ένα επιπλέον πέμπτο σετ στο οποίο αγωνίστηκαν οι νεάνιδες των δύο ομάδων.

zaon-vrilisia-skythioti-0004vrilisia-zaon-vasilakopoulou-0005

Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα του ΖΑΟΝ είχε προβάδισμα στο σκορ όμως ο ΦΟ Βριλησσίων κατόρθωσε να ανατρέψει τις διαφορές σε βάρος της. Στο τρίτο σετ οι παίκτριες της Μπλάμη ανεβασαν την απόδοση τους και το πήραν εύκολα, ενώ στο ται-μπρέικ παίχτηκε ωραίο βόλεϊ από τις δύο ομάδες, με το ΦΟ Βριλησσίων να επικρατεί και πάλι.

Συνοπτικά η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια  του αγώνα πιο “δεμένη” σε αντίθεεη με την ομάδα του ΖΑΟΝ που άλλαξε το περυσινό ρόστερ ενω αγωνίστηκε με ελλείψεις.

vrilissia-kotzi-kaptain-0006dona-zaon-pasa-0007

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν πολλά και διαφορετικά σχήματα. Να σημειωθεί ότι οι υποχρεώσεις του ΖΑΟΝ ξεκινάνε σε δύο εβδομάδες,ενώ του ΦΟ Βριλησσίων αρχές Νοεμβρίου.

koniari-zaon-block-vrilisia-0008vrilisia-atsidaytis-time-aout-0001

ΖΑ.Ο.Ν. (Μπλάμη) : Μπαφατάκη, Κόνιαρη, Οικονομοπούλου, Τσατσούρι,Μολδοβανίδη, Καπέλου, Σκυθιώτη (λ), Ντονά, Καραμαούνα,Κορναράκη,Νικολέτου (λ), Αναστασίου, Αντωνοπούλου

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης) : Κάβουρα, Παπαστεργίου, Αργυρίου,Μαβιλίδη, Βασιλακοπούλου, Παπουτσάκη, Μπουζουνιεράκη (λ), Τσιγαρίδα, Στάθη, Μικρουδάκη, Έρωτα, Γκότζη, Μποκή, Θωμαδάκη

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...