Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλικό με Ολυμπιακό για Παναχαϊκή

Φιλικό με Ολυμπιακό για Παναχαϊκή

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έκλεισε για την φετινή χρονιά η Παναχαϊκή είναι κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Ρέντη. Παράλληλα η διοίκηση των Αχαιών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ για την παραχώρηση του γηπέδου εν όψει του ομίλου του League Cup.

Με το καλημέρα στα δύσκολα και τα δυνατά μπαίνει η Παναχαϊκή στα φιλικά της παιχνίδια καθώς οι «ροσσονέρι» ανακοίνωσαν πως την επόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Λυκούδης θα έχει μια πρώτης τάξη ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και πράγματα απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα το βράδυ της Τετάρτης (9/9) εκπρόσωπος της διοίκησης της Παναχαϊκής, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, Γιάννη Κοπανά ώστε να συζητήσουν το αίτημα του ΤΑΑ για παραχώρηση της κεντρικής σάλας του «Δ. Τόφαλος» το τριήμερο 9-11 Οκτώβριου με αφορμή την διοργάνωση ομίλου του Λιγκ Καπ.

Η παραχώρηση του Δ. Τόφαλος είναι απαραίτητη ώστε να υπάρχουν πιθανότητες η ΕΣΑΠ να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Παναχαϊκής και εντός των ημερών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.