A2

Φιλικό της Ελπίδας με την Εθνική Νεανίδων

Φιλικό της Ελπίδας με την Εθνική Νεανίδων

Φιλικό αγώνα έδωσε  η Εθνική Ομάδα  Νεανίδων, την οποία αποτελούσαν οι αθλήτριες από την Βόρεια Ελλάδα, με την πρωτοπόρο του Β΄ομίλου της Α2 Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας είχε  προπονητικό χαρακτήρα και στην συνέχεια παίχτηκαν ακόμη δύο σετ, τα οποία κέρδισε η Εθνική με 25-19 και 25-16. «Ηταν το τελευταίο μας τεστ πριν από την συγκεντρωτική προετοιμασία στη Μεγαλόπολη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την κατάσταση των αθλητριών.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στο τουρνουά της Ισπανίας (26-29/12). Ευχαριστούμε την Ελπίδα για την φιλοξενία και την βοήθειά της στην Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΣ (Ανδρεάδης): Καλαγασίδη, Τζιαρλή, Φακοπουλίδου, Παπάζογλου, Καραφουλίδου, Π. Ξανθοπούλου, Μ. Ξανθοπούλου (λ) – Καραγιάννη (λ), Μυλωνά, Ματσαρόκη, Βασιλοπούλου, Τσουκαλά.

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Νώτη, Γκοβεδάρου, Σουπιώνη (λ) – Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Λουτατίδου, Δροσοπούλου, Ντολοπούλου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...