ΔΙΕΘΝΗ

Φιλικός… σεφτές για Βεργίδου

Φιλικός… σεφτές για Βεργίδου

Με το… δεξί μπήκε στις 17 Αυγούστου η διεθνής 25χρονη Θεσσαλονικιά πασαδόρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας της ομάδας στη Φινλανδία, οδηγώντας την γηπεδούχο ΟrPo Volley στην πρώτη της νίκη για τη σεζόν 2017-2018.

Στο παρθενικό φιλικό προετοιμασίας της σεζόν, που δόθηκε κεκλεισμένων των θυρών την περασμένη Παρασκευή στο Οριβέσι , η ομάδα της Βεργίδου, μολονότι έδειξε «μουδιασμένη» και ανέτοιμη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, επιβλήθηκε με 3-0 (25-19, 25-23, 25-10) σετ της  LP Kangasala. Έπειτα από συνεννόηση των δύο τεχνικών μάλιστα, παίχθηκε και ένα ακόμη σετ, το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενες με 15-8.

Ο Σέρβος τεχνικός Ζβόνκο Νίκολιτς της φιλόδοξης ΟrPo Volley, που στα μέσα Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει στο Challenge Cup την πρωτάρα σε ευρωπαϊκά Κύπελλα, Καστριότι Φεριζάι από το Κόσοβο  δήλωσε μετά το ματς ότι «ο πρώτος αγώνας είναι πάντα δύσκολος για μια  νέα ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας μας και την αντιμετώπιση του παιχνιδιού».

Φωτό: Raimo Lietsala