Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλίποφ : «Yψηλοί στόχοι για ΠΑΟΚ» (vd)

Φιλίποφ : «Yψηλοί στόχοι για ΠΑΟΚ» (vd)

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος στο περιθώριο της προετοιμασίας των  «ασπρόμαυρων» εν όψει Volleyleague μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ Τv και αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής χρονιάς, αλλά και τους λόγους που τον έφεραν στον Δικέφαλο του Βορρά…

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα του δικεφάλου του Βορρά είναι ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος μίλησε στην κάμερα του PAOK Tv για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους της φετινής χρονιάς αλλά και για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναφορικά με το κλίμα και το πώς περνά τις πρώτες του μέρες στον ΠΑΟΚ ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε «Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί ξεκινάμε κάτι καινούργιο όλοι μας. Τα πράγματα όπως τα βρήκα είναι πάρα πολύ ωραία».

Όσο για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας ο Ντίμα Φιλίποφ υπογράμμισε «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά.  Έχουμε μπροστά μας κάποιους στόχους που τους ξέρουν όλοι και είναι πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλουμε δουλειά, θέλουμε να έχουμε υγεία όλοι οι αθλητές και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή του πρωταθλήματος».

Τέλος ο πασαδόρος της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε και στους λόγους της επιστροφής του στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας πως οι υψηλοί στόχοι του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που τον έπεισαν να υπογράψει στους «ασπρόμαυρους».

«Ήθελα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ αφού είναι μια ομάδα που βάζει υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ήταν που με έκανε να αποδεχθώ την πρότασή του για να επιστρέψω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φιλίποφ.

https://www.youtube.com/watch?v=Vhj-1oSYeLs&feature=youtu.be