ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φιλίποφ : «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Φιλίποφ : «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό είναι αυτοσκοπός για την Ελλάδα και αυτό επανέλαβε και ο Ντίμα Φιλίποφ μιλώντας για την αναμέτρηση με την Σουηδία τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να αποδείξουν πως είναι φαβορί ως ομάδα.

Η Ελλάδα είναι έτοιμοι να μπει στα βαθιά των προκριματικών και να αντιμετωπίσει την Σουηδία και το Αζερμπαϊτζάν με στόχο την πρώτη θέση του Ομίλου.

Ο Ντίμα Φιλίποφ λίγο μετά το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι επί του Λουξεμβούργου δήλωσε «Από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Κανείς δεν θα κοιτάξει πως παίξαμε παρά μόνο το αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό, αυτός είναι ο στόχος, έχουμε τους παίκτες, τους προπονητές, έχουμε τα πάντα και όλοι μαζί θέλουμε να περάσουμε στην τελική φάση. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, υπάρχουν δυνατά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Όλη η ομάδα δεν κοιτάει τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου γιατί όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σετ, σε κάθε πόντο γιατί έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά ως ομάδα».

Για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης: «Η Αλεξανδρούπολη στηρίζει και αγαπάει το βόλεϊ. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο δεύτερο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που μόνο οι Έλληνες μπορούν».

https://www.youtube.com/watch?v=Kbvd5gdgvu0