Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το φύλλο αγώνα «καίει» την… αστυνομία!

Το φύλλο αγώνα «καίει» την… αστυνομία!

Για ακόμη μια φορά φέτος ο διατητής Νώντας Γεροθόδωρος στάθηκε στο ύψος του. Ο διεθνής ρέφερι αποδείχθηκε πραγματικός “άρχοντας”, όχι μόνο εν ώρα αγώνα, αλλά και μετά τη λήξη του, στο τέλος του 5ου τελικού της Volleyleague.

Πέρα από τη “βροχή” αντικειμένων, υπό το βλέμμα της αστυνομίας, βλέποντας δυο συναδέλφους του, με τη λήξη του ματς, να απειλούνται με επίθεση από θερμοκέφαλους οπαδούς στην “οικογενειακή” εξέδρα του Ρέντη, εξέφρασε ευθαρσώς την αγανάκτησή του και τα’ ψάλλε για τα καλά στον «αστεράτο» υπεύθυνο της Αστυνομίας, για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

«Είστε ευχαριστημένος από όσα συνέβησαν; Θεωρήσατε ότι κάνατε σωστά τη δουλειά σας; Δόξα σοι ο Θεός να λέμε που δεν θρηνήσαμε θύματα…. Και δεν λέω «για εσάς», ως είχατε καθήκον, αλλά λέω “ο Θεός” γιατί αν περιμέναμε από εσάς…».

Και όταν ο υπεύθυνος της αστυνομίας, προσπάθησε με στομφώδες ύφος, να τον «συνετίσει», βάζοντας μπροστά τα… γαλόνια του, ο κ. Γεροθόδωρος επεσήμανε «Αντί να ζητήσετε συγγνώμη για τα ελλιπή μέτρα και την αποτυχία του έργου σας… προσπαθείτε κιόλας να με παρατηρήσετε; Περιμένετε να δείτε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα για την αστυνομία…».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...