Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φήμες για… άλλο λιμάνι

Φήμες για… άλλο λιμάνι

Το ραντεβού της Παρασκευής (22/5) μεταξύ του προπονητή του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζη και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχαλή Κουντούρη δεν πραγματοποιήθηκε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες ότι ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται για άλλο… λιμάνι!

Πάντως, συνάντηση μεταξύ των δυο αντρών θα υπάρξει, πιθανότατα και την Κυριακή προκειμένου να τελειώσει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό και να συνεχιστεί ο σχεδιασμός. Όπως και να χει, αρκούσε απλά η μη πραγματοποιήση του ραντεβού για την πυροδότηση της φημολογίας ότι ο Δημήτρης Καζάζης ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι στη Σύρο και το Φοίνικα!

Η διοίκηση του Φοίνικα πάντως διαψεύδει τα περί Καζάζη, επιμένοντας ότι ψάχνει προπονητή τύπου Παβλίσεβιτς και εξετάζοντας περιπτώσεις προπονητών από Σερβία και Κροατία. Αντίθετα με τις αθλητικές ιστοσελίδας του νησιού (peiratiko, cyclades24) αναφέρουν ανοικτά για δίαυλο επικοινωνίας των δυο πλευρών.

Στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, η… ξένη συνταγή στον πάγκο είναι μεν λύση αλλά αρκετά από τα μέχρι τώρα ονόματα που προτάθηκαν είτε είχαν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, είτε ζητούσαν μεγαλύτερες απολαβές για να δουλέψουν και να προγραμματίσουν στην Ελλάδα. Όπως και να χει το σίριαλ προπονητή μένει να ολοκληρωθεί μόνο με επίσημη ανακοίνωση ενώ όσο δεν υπάρχει οριστικό διαζύγιο Ολυμπιακού-Καζάζη, τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά ακόμα και για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον Πειραιά.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...