BEACH VOLLEY

Φινάλε με «stars» και «guest stars» (φωτό)

Φινάλε με «stars» και «guest stars» (φωτό)

Με τέλειες καιρικές συνθήκες και τους Βασίλη Λεβέντη, Γιάννη Δημαρά σε ρόλο … guest stars ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης το Σάββατοκύριακο 10-11 Ιανουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Η 7η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15, διοργάνωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

• MVP ανδρών για την 7η αγωνιστική ο Νικόλας Μανιάτης, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά των ανδρών και εντυπωσίασε με τα προσόντα του.

• MVP γυναικών για την 7η αγωνιστική η Κατερίνα Καπόλου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών και στο μεικτό.

• Τον υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τελικό και 2ο ημιτελικό της Golden κατηγορίας ανδρών. Στον τελικό οι Σταύρος Βλαχάκης και Νικόλας Μανιάτης νίκησαν τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση με 2-1 σετ και στο 2ο ημιτελικό που οι Βλαχάκης/Μανιάτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Ποθητάκη/Νίτη.

• Την εξαιρετική εμφάνιση, των Αλεξάνδρα Τσιώκου και Γιάννας Ντόλια στην Golden κατηγορία και Κρυσταλλίας Καπενή και Αθηνάς Μπούμπα στην Silver κατηγορία που στην πρώτη εμφάνιση τους έφτασαν αντίστοιχα στα ημιτελικά.

• Την παρουσία στις απονομές των Βασίλη Λεβέντη, προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, στην κατηγορία Golden ανδρών βραβεύοντας και τον υποψήφιο Βουλευτή του στο Ηράκλειο Κρήτης Παντελή Μαρτίνο καθώς και του Βουλευτή Γιάννη Δημαρά στην κατηγορία Silver γυναικών βραβεύοντας ταυτόχρονα και την κόρη του Ειρήνη που κατέκτησε το τουρνουά.

beach_volleyleague_dimaras_triantafyllidis_korou_kapolou

• Τον πρώτο τους τίτλο σε τουρνουά μεικτού των Βασίλη Βασιλακόπουλου και Χριστίνας Φαράντζου που νίκησαν στον τελικό τους Δημήτρη Γκαρέντζο και Ελενα Φαράντζου.

• Τις τέλειες καιρικές συνθήκες, στην καρδιά του Χειμώνα. που επέτρεψε στους αθλητές και τις αθλήτριες να χαρούν ιδιαίτερα το τουρνουά.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Σταύρου Βλαχάκη και Νικόλα Μανιάτη νίκησε με 2-1 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση.

beach_volley_league_vlaxakis

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι αδελφοί Δημήτρης και Στέργιος Μπαλοδήμος νίκησαν με 2-0 σετ τους Χρήστο Ρέγκο και Γιάννη Ζαμπιάκη.

Στον τελικό του GOLDEN γυναικών οι Κατερίνα Καπόλου και Εύα Κουρέλλου νίκησαν με 2-0 σετ τις Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Ειρήνη Δημαρά και Νάντια Ζαμπιάκη νίκησαν με 2-0 σετ τις Μαριγώ Τσακοπούλου και Ειρήνη Λάλα.

Στον τελικό GOLDEN μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Κατερίνα Καπόλου νίκησαν με 2-0 σετ τους Στέφανο Χαλεπάκη και Φανή Οικονομοπούλου.

Στον τελικό SILVER μεικτού οι Χριστίνα Φαράντζου και Βασίλης Βασιλακόπουλος νίκησαν με 2-0 τους Ελενα Φαράντζου και Δημήτρη Γκανέτσο.

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

H 8η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.