Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ καλεί Πρωτοψάλτη!

Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ καλεί Πρωτοψάλτη!

Στο στόχαστρο του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται ο Έλληνας διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης και οι νησιώτες που θέλουν να μπουν δυναμικά στη μεταγραφική αγορά… πρεσάρουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πλέον ποιοτική μεταγραφή.

Ο «Σάκης» έχει από την αρχή του καλοκαιριού εκφράσει την επιθυμία του να.. επαναπατριστεί ενόψει και μιας αμφιλεγόμενης χρονιάς όπως αναμένεται η επόμενη σε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πει «όχι» σε ομάδες που ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ όπως η πολωνική Ζάκσα αλλά και η Φριντρισχάφεν!

Παράλληλα, επειδή υπήρχαν φήμες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό από τα μέσα της σεζόν και λόγω του ότι ο διεθνής άσος είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των φιλάθλων του τριφυλλιού, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει πρόταση μέχρι αυτή τη στιγμή στον άλλοτε πρώην παίκτη του, παρόλο που επικράτησε και σχετικός… αναβρασμός μετά τη μεταγραφή της αρραβωνιαστικιάς του Ναταλίας Μεταξά στις «πράσινες».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Φοίνικας Σύρου πάει για το δικό του πρώτο καλοκαιρινό «μπαμ» που θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς «value for money» αφού η αξία του αθλητή είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και τη δεδομένη στιγμή αντιστρόφως ανάλογη με τα οικονομικά μεγέθη της Ελλάδας!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...