Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας Σύρου: Η παρουσίαση των χορηγών και της ομάδας

Φοίνικας Σύρου: Η παρουσίαση των χορηγών και της ομάδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της νέας ομάδας, αλλά και των βραβεύσεων των χορηγών του Φοίνικα Σύρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων. Το παρών έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση του Φοίνικα, οι αθλητές, φίλοι και χορηγοί, αλλά και όλοι όσοι έχουν διατελέσει πρόεδροι στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση βράβευσε όλους τους χορηγούς και παρουσίασε νέες σημαντικές συνεργασίες. Στο φινάλε της εκδήλωσης οι παίκτες παρέλαβαν τις φανέλες τους και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

«Θέλουμε τον Φοίνικα μέσα στις κορυφαίες ομάδες» 

Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου στον σύντομο χαιρετισμό του αρχικά ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε, «Ως νέα διοίκηση στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο των παλαιοτέρων και να διατηρήσουμε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που έχει κατακτήσει από την αρχή της παρουσίας της, διαγράφοντας μία ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος.

Η ιστορία του τμήματος πετοσφαίρισης του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου πλέον μετρά 34 χρόνια και χρειάστηκαν πολλές θυσίες από όλους όσους ενεπλάκησαν με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τον αθλητισμό γνωρίσουμε τη σημασία της ευγενούς άμμιλας, της συνεργασίας, της επιμονής για την επίτευξη των στόχων, αλλά και της πειθαρχίας.

Μαθαίνουμε να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε ξανά και να διαχειριζόμαστε την προσπάθειά μας και τον αγώνα αυτόν ως γνώση που θα μας βοηθήσει στην μελλοντική επιτυχία. Εκτονώνουμε ενέργεια και μειώνουμε το άγχος, αντλούμε απόλαυση και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα ως πρότυπο, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε τη σημασία της ενασχόλησης με το βόλεϊ, τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχος της ομάδας μας είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αποτελώντας πηγή έμπνευσης για την κοινωνία και τους νέους, όχι μόνο του νησιού της Σύρου, από το προέρχεται, αλλά και όλης της Ελλάδας, αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης. Για να πάρουν στη συνέχεια τον λόγο οι φορείς που στηρίζουν τον Φοίνικα, όπως ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Όλοι με μία φωνή υποστήριξαν πως θα είναι δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας. Ακόμη ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, τόνισε πως γίνονται προσπάθειες εύρεσης χρηματοδότησης, ώστε να προχωρήσουν τα έργα για την βελτίωσης της στατικής επάρκειας της Β’ κλειστής αίθουσας του αθλητικού κέντρου, έδρα του Φοίνικα Σύρου.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...