ΔΙΕΘΝΗ

«Φλερτάρουν» με τελικό Τζιουμάκας-Ν’Γκαπέθ

«Φλερτάρουν» με τελικό Τζιουμάκας-Ν’Γκαπέθ

Tο κοντράστ συναισθημάτων συνεχίστηκε και στους β’ ημιτελικούς των πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος για τους διεθνείς μας, με τον ‘Τζούμι” να “βλέπει” τελικό και τον Τζούριτς το όνειρό του να… ξεθωριάζει.

Στο Τρέντο, η Μόντενα για ένα ακόμη ματς με τον διαστημικό Ν’ Γκαπέθ να σταματά στους 30 πόντους οδήγησε την ομάδα του έπειτα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση με 3-2 (21-25, 25-17, 21-25, 25-22, 15-12) στις 2-0 νίκες και χρειάζεται πλέον μία ακόμη νίκη σε τρία ματς για να εκθρονίσει την παρέα του Τζούριτς, που σε ένα ακόμη ματς ήταν με 19 π. εκ των κορυφαίων και μόλις έναν πόντο λιγότερο από τον Καζίσκι (20π).

Τα πράγματα μάλιστα φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα για την Τρεντίνο, καθώς στον 3ο επαναληπτικό της Μόντενα (21/4) ο Καζίσκι θα ενισχύσει για τελευταία φορά την ιταλική ομάδα, καθώς κλήθηκε να γυρίσει εσπευσμένα στην Ιαπωνία για να ενισχύσει την ομάδα του στο εγχώριο Κύπελλο.

modena_trentino_djuric

Αν λοιπόν η Τρεντίνο δεν καταφέρει στο επόμενο ματς να κάνει το “break” επί των Κυπελλούχων Ιταλίας, τότε η γιετονική χώρα θα έχει για τη φετινή χρονιά νέα πρωταθλήτρια ομάδα.

sir_safety_perugia

Αυτή βέβαια δεν αποκλείεται να είναι και η ομάδα του Τζουμάκα, Περούτζια. Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα  στον εντός έδρας 2ο ημιτελικό η παρέα του Έλληνα διεθνούς, μετά το παλικαρίσιο “break” στην Τσιβιτανόβα επί της Λούμπε Μάρκε, με τοπ σκόρερ τον Ατανασίεβιτς (12π)  ζευγάρωσε με 3-0 (30-28, 25-20, 25-14) τις νίκες επί της της ομάδας του Ιβάν Μίλκοβιτς (6π)  και απέχει πλέον μία νίκη από τον τελικό.

Foto: Facebook / Sir Safety Perugia Volley Club, Modena Volley

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...