ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Φλερτάρουν» με τον τίτλο οι Κορασίδες της Άμιλλας

«Φλερτάρουν» με τον τίτλο οι Κορασίδες της Άμιλλας

Η πετυχημένη “συνταγή” που ακολουθείται τα τελευταία 6 χρόνια στην Άμιλλα Καματερού οδήγησε και πάλι τις κορασίδες του συλλόγου στο δρόμο για μια νέα  διάκριση.

Το καλό υλικό των αναπτυξιακών τμημάτων σε  αυτή τη μικρή αθλητική κυψέλη σε συνδυασμό με τη μεθοδική δουλειά και το σωστό προγραμματισμός των προπονητών, οδήγησαν για δεύτερη χρονιά τις νεαρές αθλήτριες στο φαίναλ φορ της Γ’ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, που θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Ταύρου “Τιμόθεος Ευγενικός” (Ελευθερίου Βενιζέλου 6 & Μαινεμένης 6).

Εκτός της ομάδας του Καματερού, τον τίτλο της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν ακόμη ο γηπεδούχος Αίολος Ταύρου, ο Πήγασος Χαϊδαρίου και ο Άρης Αμφιάλης.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση της πρόκρισης, που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, η ομάδα του Καματερού, που πέρυσι ως Κορασίδες Β’ αναδείχθηκαν τριταθλήτριες, φιλοδοξεί φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω και σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητο το χειροκρότημα και η στήριξη όλων των φίλων του συλλόγου.

Το πρόγραμμα του Final 4 Γ’ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ

Σάββατος 13/2
14.00: Αίολος Ταύρου-Άρης Αμφιάλης
16.00: Άμιλλα Καματερού-Πήγασος Χαϊδαρίου

Κυριακή 14/2
17.00: Αγώνας για θέσεις 3-4
19.00: Τελικός