BEACH VOLLEY

Φλερτάρουν με την 4άδα τα «Παιδιά απ’ την Πάτρα»

Φλερτάρουν με την 4άδα τα «Παιδιά απ’ την Πάτρα»

Εντυπωσιακοί είναι οι “Πατρινοί” πρωταθλητές Γιώργος Κοτσιλιάνος και Βασίλης Κωστόπουλος (Νο 3) στην πρεμιέρα του β’ τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, στην Προύσα, που όντες αήττητoι απέχουν μόλις μια νική από τα ημιτελικά, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές των «Μάστερς 2017», Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου (Νο 13) που συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων…

Στο πλαίσιο του ‘Α ομίλου, όπου αγωνίστηκαν οι Έλληνες, οι δύο άσοι της Παναχαϊκής, Κοτσιλιάνος/Κωστόπουλος χρειάστηκαν 46′ για να κάμψουν με 2-0 (21-16, 21-16) την αντίσταση των Ρουμάνων, Μπαντιτσεάνου/ Βιρλάν (Νο 7), ενώ στο Β’ γύρο οι Πατρινοί πρωταθλητές θριάμβευσαν με 2-0 (21-19, 21-18) σε 59′ επί του Νο 3 του τουρνουά από την Τσεχία, Ντούμεκ/Μπέρτσικ.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς των διεθνών μας  στο πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς πλέον θα ξεκουραστούν και θα περιμένουν να μάθουν τους αυριανούς τους αντιπάλους στον Γ’ γύρο, την νικήτρια ομάδα από την αναμέτρηση των Τούρκων Σεκερτσί/Ακντογκάν (Νο 10) με το φαβορί ως Νο 2 του τουρνουά από τη Σερβία, Κόλαριτς/Κλάσνιτς. Σε περίπτωση νέας ελληνικής νίκης οι διεθνείς μας θα εξσφαλίσουν την πρόκρισή τους στην 4άδα.

Σε αντίθεση με τους Πατρινούς δευτεραθλητές Ελλάδας του 2017, οι Θεσσαλονικιοί πρωταθλητές Ελλάδας, Νιώπας/Παπαδημητρίου δεν ξεκίνησαν με “χαμόγελα” στην Προύσα. Οι διεθνείς άσοι του προπονητή, Γιώργου Γιάτση, ηττήθηκαν με 2-0 (21-18, 21-16) σε 54′ στο α’ ματς του ομίλου από τους πολύ δυνατούς Τούρκους, Τούρκους Νουρέτιν/Οζντεμίρ (Νο 4), που είχαν και τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους.

Συνεχίζοντας πλέον οι πρωταθλητές μας στο ταμπλό των ηττημένων και στον δεύτερο αγώνα τους κόντρα σε τουρκική ομάδα φρόντισαν να νικήσουν εύκολα με 2-0 (21-12, 21-12) τους Τσιβγίν/Αιγιριντ (Νο 12), που στον τουρκικό “εμφύλιο” του ομίλου ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-17) από τυς συμπατριώτες τους, Τσεμππέτσι/Σαγκίρ (Νο 5).

Με τη νίκη τους αυτή παρέμειναν ζωντανοί στην διοργάνωση και το Σάββατο το πρωί θα συνεχίσουν εκ νέου τις ελληνοτουρκικές μονομαχίες κόντρα στους Σεκερτσί/Ακντογκάν που είναι Νο 10 στο ταμπλό της διοργάνωσης. Σε περίπτωση νίκης οι Νιώπας/Παπαδημητρίου θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τα ημιτελικά, ενώ σε περίπτωση ήττας θα καταλάβουν την 9η θέση.