ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φλώρος: «Δεν τελείωσε τίποτα με ένα παιχνίδι»

Φλώρος: «Δεν τελείωσε τίποτα με ένα παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων και την ήττα της εθνικής μας με 3-0 σετ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν απόλυτως φυσιολογικό καθώς η αντίπαλος ήταν πολύ δυνατή.

Αποστολή ΠΣΑΤ – Κωνσταντίνος Τουτσίδης

«Αντιμετωπίσαμε μια γεμάτη και πολύ δυνατή ομάδα σε όλες τις γραμμές, θύμιζε σοβιετική ομάδα αυτή η ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα και το αποτέλεσμα που ήρθε είναι απολύτως λογικό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι εμείς συνεχίζουμε κάνουμε την προσπάθεια μας θα περιμένουμε να δούμε και τι εικόνα θα έχουμε από τις άλλες ομάδες του ομίλου μας που θα παίξουν στη συνέχεια. Οι ελπίδες παραμένουν ζωντανές δεν τελείωσε τίποτα με ένα παιχνίδι. Ήταν μόνο η αρχή. Εμείς αφού πετύχαμε να είμαστε εδώ θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα μπούμε μέσα στο κάθε παιχνίδι. Για την αυριανή αντίπαλο μας τη Σλοβενία δεν μπορώ να πώ κάτι καθώς δεν την έχουμε δει ακόμα και δεν την ξέρουμε», είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Ευφροσύνη Αλεξάκου: «Δεν δείξαμε ότι το θέλουμε»

Η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Ευφροσύνη Αλεξάκου δήλωσε για τον αγώνα με τη Λευκορωσία:
«Ήταν η πρεμιέρα. Μπήκαμε με άγχος και δεν δείξαμε ότι το θέλαμε. Ο αντίπαλος θεωρώ ότι ήταν στα μέτρα μας απλά εμείς δεν δείξαμε την ανωτερότητα μας. Εντάξει πρέπει να το ξεπεράσουμε αμέσως το σημερινό. Δεν τελείωσε τίποτα με μια ήττα. Συνεχίζουμε αύριο με αντίπαλο τη Σλοβενία. Θα συγκεντρωθούμε το βράδυ και θα κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι. Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο σ αυτό».