ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φλώρος: «Δώσαμε ότι μπορούσαμε στο Μπρνο»

Φλώρος: «Δώσαμε ότι μπορούσαμε στο Μπρνο»

Την προσπάθεια των αθλητριών του, συνολικά στο τουρνουά στο Μπρνο, στήριξε ο Τάκης Φλώρος, με την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα κόντρα στη Σλοβενία.

Ο πολύ έμπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός που έχει κοουτσαρει πολλές γενιές εθνικών ομάδων, επεσήμανε στη διάθεση των παικτριών να καταβάλλουν το καλύτερο δυνατό, καθορίζοντας, παράλληλα και τη φιλοσοφία που θα έχει η Εθνικής στο δεύτερο τουρνουά που ακολουθεί, στο Μάριμπορ.

«Παίζουμε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με καλύτερες ομάδες. Κάτι που το επισημάναμε από την αρχή. Προσπαθούμε να διεκδικούμε τα παιχνίδια, πιστεύω ότι ήμασταν και σήμερα στο ματς, όπως ήμασταν και χθες. Αν αφαιρέσουμε το τέταρτο σετ, στο οποίο κάναμε άθλιο ξεκίνημα, ήταν καλή η παρουσία μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παίξαμε, εσχάτως, άλλες δύο φορές με τη Σλοβενία και χάσαμε από 3-0. Σήμερα κάναμε ένα βήμα, πήραμε ένα σετ, αλλά έπρεπε να κρατήσουμε καλύτερα το τέταρτο», τόνισε, αρχικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Κάνοντας το «ταμείο» των τριών αναμετρήσεων στην Τσεχία, ο κ. Φλώρος ανέφερε: «Θεωρώ πως, αυτήν τη στιγμή, τα παιδιά που ήταν εδώ, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Στο Μάριμπορ, δυστυχώς, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μπορούμε και θέλουμε, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί».

*Η αναποτελεσματική παρουσία και η ήττα για την Εθνική, δεν πτόησε ούτε στο ελάχιστο τους λιγοστούς Ελληνες φιλάθλους που βρέθηκαν και σήμερα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το ματς.

«Θερμή», με συνεχείς ιαχές, ήταν η υποστήριξή τους, για τον Τάκη Φλώρο και τις παίκτριές του, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.