Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Φως» στο τούνελ του Πρωτοδικείου για Παναθηναϊκό

«Φως» στο τούνελ του Πρωτοδικείου για Παναθηναϊκό

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα έχει διοικούσα επιτροπή ορισμένη από το Πρωτοδικείο προκειμένου να αναλάβει να «τρέξει» τον Σύλλογο με την ιστορία να επαναλαμβάνεται περίπου έξι χρόνια μετά!

Ήδη στο Πρωτοδικείο έχει κατατεθεί μια αίτηση στην οποία βρίσκονται ονόματα που έχουν να κάνουν με μέλη που κατά το παρελθόν υπήρξαν σε διοικητικά συμβούλια του Ομίλου αλλά και παλαίμαχους άσους των «πρασίνων».

Η αίτηση αναμένεται να εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τότε θα υπάρξει και δεύτερη αίτηση με επικεφαλής τον υπεύθυνο του υγρού στίβου, Ανδρέα Ζώτο αλλά και ορισμένα μέλη από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο.

Σε περίπτωση δεύτερης αίτησης, τότε και αυτή θα εκδικαστεί με την πρώτη και  το Πρωτοδικείο θα χρειαστεί να επιλέξει άτομα και από τις δυο αιτήσεις για να αναλάβουν την… επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Μια επόμενη μέρα δύσκολη αφού η διοίκηση καλείται στα ομαδικά τμήματα να βρει μπάτζετ και να τα επανδρώσει  –μιας και όλο το διάστημα των τελευταίων μηνών χάθηκαν αθλητές και αθλήτριες που προτίμησαν λιγότερα χρήματα αλλά και κατώτερες κατηγορίες μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν ξεκρέμαστοι- προκειμένου να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα.