CHALLENGE CUP

Φουλάρει για πρόκριση στο Μπακού

Φουλάρει για πρόκριση στο Μπακού

Να σφραγίσει την πρόκρισή του στους 8 του Τσάλεντζ Καπ θέλει ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζαν και απέναντι στην Λοκομοτίβ Μπακού να υπερασπιστεί το 3-0 του Ρέντη…

Έχοντας το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός καλείται κόντρα στην Λοκομοτίβ Μπακού να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στον Πειραιά και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία στο Τσάλεντζ Καπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 3-0 ουσιαστικά ψάχνουν δύο σετ για να κλειδώσουν και τυπικά την υπόθεση πρόκριση στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να φθάσουν στην 2η νίκη τους που θα απλοποιήσει ακομη περισσότερο τα πράγματα.

Σε περίπτωση διεύρυνσης της ευρωπαϊκής του πορείας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παρνού-Μενέν.

Μουνιόθ : «Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό»

Ο Ισπανός τεχνικός χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση στον επαναληπτικό προκειμένου να αποφύγουν κάθε άγχος του… χρυσού σετ.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε «Μετά από τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «8» του Challenge Cup. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα και για να το πετύχουμε οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα. Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού και είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι για να επιστρέψουμε με την πρόκριση».

Πετρέας : «Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη»

Σύνθημα πρόκρισης έδωσε και ο Γιώργος Πετρέας ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα υπογραμμίζοντας «Μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης αλλά δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη για πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους «8». Προερχόμαστε από δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι».