ΔΙΕΘΝΗ

Φόβος και τρόμος με «Simonster»

Φόβος και τρόμος με «Simonster»

Με τον θηριώδη Κουβανό σουπερστάρ, Ρομπερτλάντι Σιμόν ενισχύθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια η βραζιλιάνικη Σάντα Κρουζέιρο, που με την σημερινή επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες ο τηλεσχολιαστής πλέον, Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Νάλμπερτ Μπετανκούρ.

Φυσικά σε αυτή τη μεταγραφή έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο έτερος Κουβανός άσος της Σάντα Κρουζέιρο, Λεάλ (αριστερά στη φωτό) που έπεισε το συμπατριώτη του μετά την Κορέα και την Ιταλία να τον ακολουθήσει στην Βραζιλία.

leal_e_simon

Ο 28χρονος Σιμόν που με τα 206 εκατοστά του αποτελεί φόβητρο στο φιλέ, εξ ου και το παρατσούκλι του στην Κορέα “Simonster” (σ.σ Monster σημαίνει τέρας) θεωρείται σήμερα από τους καλύτερους κεντρικούς στον κόσμο και με την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ την πρωταθλήτρια Βραζιλίας στην διεκδίκηση ενός ακόμη Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...