CEV CUP

Γ. Αθανασόπουλος: Στους 4 του CEV Cup – «Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε…»

Γ. Αθανασόπουλος: Στους 4 του CEV Cup – «Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε…»

Στο “Πάνθεον” της γερμανικής Στουτγκάρδης, φιγουράρει από χθες ο Έλληνας τεχνικός, που με ένα ακόμη θρίαμβο οδήγησε την Allianz MTV στα ημιτελικά του CEV Cup για πρώτη φορά στην ιστορία συλλόγου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μινχάνσκα Μινσκ από τη Λευκορωσία σε διπλούς αγώνες.

Στον β’ εμφύλιο των προημιτελικών με τη γερμανική Δρέσδη στο κατάμεστο SCHARRena η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου επικράτησε με 3-1 (25-15, 25-17, 21-25, 25-19) της Δρέσδης και με δύο νίκες μαζί με την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης “γεύτηκε” και το θεσπέσιο τσιζκέϊκ – δώρο των οπαδών.

stuttgart_allianz_mtv_athanasopoulos

Σεμνός και ταπεινός ακόμη και τη στιγμή που η Στουτγκάρδη ζει το δικό της όνειρο, ο Έλληνας δήλωσε ικανοποιημένος:  Παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα στο τρίτο σετ, αλλά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τους οπαδούς και τους χορηγούς πμας που μας βοήθησαν να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα. Η Στουτγκάρδη είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων του CEV Cup. Τα κορίτσια το ήθελαν πραγματικά και το έκαναν πραγματικότητα ” τόνισε ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών της γερμανικής ομάδας, που “κλείδωσε”  ήδη την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Bundesliga.

Fotos: Bildermacher-Sport Jens Körner / Tom Bloch.de