ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Καραμπέτσος: «Κρίσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια»

Καραμπέτσος: «Κρίσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια»

O πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος σε συνέντευξη στο Δέλτα TV Έβρου αναφέρθηκε στην κρίση που περνάει η Εθνική ανδρών χωρίς να πάρει θέση αφού όπως τόνισε αυτό είναι θέμα μεταξύ των αθλητών και του προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα για την κρίση ανέφερε: «Κρίσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια. Ήταν προγραμματισμένο να έρθω στην Αλεξανδρούπολη, απλώς έγινε μία ημέρα νωρίτερα. Την κρίση θα την λύσουν οι αθλητές και οι προπονητές μεταξύ τους. Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Εθνική. Τι θα αποφασίσει ο προπονητής στη συνέχεια δεν το ξέρω».

Αναφορικά με την επιλογή της Αλεξανδρούπολης σημείωσε: «Ήμασταν σίγουροι ότι επιλέγοντας την Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία, οι συνθήκες θα ήταν καλές και πως ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα. Μας δίνεται ευκαιρία να περάσουμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 και πιστεύω πως ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη, θα τα καταφέρουμε».

Τέλος για τον κόσμο της πόλης είπε: «Η Αλεξανδρούπολη φημίζεται για την αγάπη της για το βόλεϊ και γενικά όλη η Θράκη. Είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα βοηθήσουν να πάρει η Εθνική τις νίκες που χρειάζεται».