ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Γαλανόλευκη» νότα στο Αλεξάνδρειο

«Γαλανόλευκη» νότα στο Αλεξάνδρειο

Δυναμική ήταν η παρουσία της Εθνικής Κορασίδων στη γιορτή του βόλεϊ, λίγο πριν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ολλανδίας.

Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, σε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία τους  απόλαυσαν θέαμα υψηλού επιπέδου και χειροκρότησαν τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

ethniki_team_korasides

Λίγο πιο δίπλα στις κερκίδες του Nick Galis Hall και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον τιμ μάνατζερ, Βαγγέλη Περόπουλο και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάκη Φλώρο που λίγο πριν τα διεθνή φιλικά στη Βουλγαρία δήλωσε στο Volleyplanet: «Ωραία γιορτή, βλέπω με χαρά πολλούς φίλους του αθλήματος και πολλά νέα παιδιά σε μία ήρεμη ατμόσφαιρα να διασκεδάζουν, απολαμβάνοντας όμορφο θέαμα. Η Κηφισιά είναι πολύ ανταγωνιστική και δικαιολογεί πανάξια την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στον τελικό» τόνισε ο εκλέκτορας Τάκης Φλώρος, που στις 26 Μαρτίου αναχωρεί για τη γειτονική Βουλγαρία.

Το πρόγραμμα της προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει 2 ματς με την «οικοδέσποινα» Βουλγαρία στις 27 και 28 Μαρτίου και στις 30 του μήνα η «γαλανόλευκη» αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία.