Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γαλλικές «σειρήνες» για Κασαμπαλή

Γαλλικές «σειρήνες» για Κασαμπαλή

Ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, έχει την ευκαιρία να μπει στο club των ακριτών που “άνοιξαν τα φτερά τους” και συνεχίζουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής (1.90μ), γέννημα θρέμα του Εθνικού,  χρόνο με το χρόνο υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού της εβρίτικης ομάδας, Σάκη Μουστακίδη αποκτά ολοένα και περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και μετά την επιτυχημένη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δύο γαλλικών ομάδων, Τουρκουά και Πουατιέ. Στην τελευταία μάλιστα, όπως μάθαμε, σκέφτονται να γυρίσουν σε διαγώνιο, τον Ολλναδό πασαδόρο Νιμιρ, ενώ αποκτήθηκε ο Γάλλος διεθνής κεντρικός της Σετ, Λαφίτ.

Ο 21χρονος διεθνής πάντως πέρα από τα καθήκοντά του ως πασαδόρος συγκεντρώνει και άλλα καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως το σέρβις καθώς τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα με 20 άσους, αλλά και το μπλοκ όπου συνολικά φέτος μοίρασε 28 “στοπ”.

Είναι λοιπόν στο χέρι του Κασαμπαλή να ακολουθήσει την καριέρα πρώην συμπαικτών του, όπως οι Κουμεντάκης και Τζιουμάκας και να “τεστάρει” τις δυνατότητές του σε ένα ξένο πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπου πέρα από τις νέες εμπειρίες που θα ζήσει θα έχει ασφαλώς και καλύτερες οικονομικές απολαβές.