ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το γεμάτο «Αλεξάνδρειο» η καλύτερη επιλογή!

Το γεμάτο «Αλεξάνδρειο» η καλύτερη επιλογή!

Στα μέσα του Ιανουαρίου, θα αποφασιστεί που θα φιλοξενηθεί ο Β’ όμιλος του τουρνουά για το World League (19-21/6) με τη Θεσσαλονίκη να είναι το Νο1 στις υποψηφιότητες για να πάρει το χρίσμα ως η οικοδέσποινα πόλη και το Αλεξάνδρειο» η καλύτερη επιλογή μιας καυτής έδρας για την Εθνική μας!

Μνήμες από τα παλιά και κυρίως… καυτή ατμόσφαιρα είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Παλαί Ντε Σπορ να είναι πρώτο στη λίστα επιλογής για να φιλοξενήσει εκεί το τουρνουά (Κίνα, Μεξικό και Σλοβακία). Η διοίκηση του Αλεξάνδρειου έχει δώσει μεν το “οκ” -σύμφωνα με σχετικό post της εκπομπής “Στο Φιλέ”- αλλά η απόφαση θα παρθεί στα μέσα Ιανουαρίου όταν θα επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή του Δήμου -ο οποίος είναι θετικός- στην διοργάνωση.

Το «Αλεξάνδρειο» εφόσον όλες οι συμφωνίες ολοκληρωθούν είναι μονόδρομος και η Θεσσαλονικη ενδεδειγμένη πόλη που πάντα αγκαλιαζει την Εθνικη ομάδα! Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές αλλά και οι παίκτες… ψήφιζαν Θεσσαλονίκη μετά την εικόνα του Ευόσμου στους ημιτελικούς και τελικούς του ευρωπαϊκού Λιγκ.