ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γέμισε το Αλεξάνδρειο (foto)

Γέμισε το Αλεξάνδρειο (foto)

Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη, το τρίτο αποτέλεσε και το καλύτερο από προσέλευση κόσμου καθώς οι φίλοι της Εθνικής στο παιχνίδι με την Κίνα γέμισαν το Αλεξάνδρειο…

Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως η Κυριακή μετά την βροχή απέτρεψε αρκετούς να πάνε στις παραλίες της Χαλκιδικής έφερε κόσμο στο Αλεξάνδρειο.

Στον αγώνα με την Κίνα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή καθώς ήταν περισσότεροι από 4.000 φίλοι της Εθνικής βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των διεθνών μας.

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα αρκετός κόσμος άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και να προμηθεύεται τα μαγικά χαρτάκια, αλλά και τα απαραίτητα κασκόλ και σημαιάκια.

Οι ουρές στα εκδοτήρια του Αλεξάνδρειου ήταν μια εικόνα που ήταν για πολλούς πρωτόγνωρη και έκανε τους πάντες να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της Εθνικής μας αφού η Θεσσαλονίκη απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αγαπά την Ελλάδα και είναι δίπλα στο βόλεϊ.

Οι εικόνες κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν εντυπωσιακές αφού σε πολλά σημεία της αναμέτρησης οι φίλαθλοι έδιναν την δύναμη και την ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Δρίκου.

kosmos -alexandrio kosmos -alexandrio 2 kosmos -alexandrio 4 kosmos -alexandrio 5 kosmos -alexandrio 3kosmos -alexandrio 6