ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Γενική Συνέλευση της BVA

Η Γενική Συνέλευση της BVA

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριου Χαλβατζή, αλλά και τους διευθυντή της Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμου πραγματοποιήθηκε στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου η 20η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης…

Μια Γενική Συνέλευση όπου προεξείχε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Οζκάν Μουτλούγκιλ, του μέλους της Ζντέβλαβ Μπάρατς, καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι παράγοντες και πρόεδροι Βαλκανικών Ομοσπονδιών.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της πετοσφαίρισης, έγινε αξιολόγηση των πρωταθλημάτων της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2019 και ορίστηκαν οι διοργανωτές της φετινής σεζόν σε σάλα και άμμο.

Αναλυτικά:

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ16 παγκορασίδων – Σερβία

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 παμπαίδων – Βουλγαρία

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 κορασίδων – Βοσνία

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 παίδων – Σερβία

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ19 νεανίδων – Τουρκία

Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 εφήβων – Αλβανία.

Τα Βαλκανικά πρωταθλήματα beach volley Κ22 και Κ20 θα πραγματοποιηθούν στο Κόσσοβο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι διοργανωτές των Seniors. Το Kids Festival θα γίνει στην Σερβία   κατά την διάρκεια του 1ου αγώνα της Σερβίας στο Volley Nations League. Επίσης, αποφασίστηκε πως από τη νέα σεζόν θα διοργανωθεί και το 1ου τουρνουά snow volley.