ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γενική Συνέλευση των… «ολίγων»

Γενική Συνέλευση των… «ολίγων»

Παρουσία ελάχιστων Σωματίων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΕ η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός του 2018 και παράλληλα εγκρίθηκε ο ισολογισμός του 2019.

Η μικρή προσέλευση σωματείων ήταν αυτή που χαρακτήρισε την Γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε μέρα με πλήρη αγωνιστική δράση και που ήταν αναμενόμενο η αίθουσα της ΕΟΕ να φαντάζει άδεια.

Πριν την έναρξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Κωστή Ψαρουδάκη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

1.Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2018 έως 31/12/2018.
2.Αναγνώστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απηλλάγησαν τα μέλη του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ. για το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2018.
3.Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ισολογισμός χρήσης και ο προϋπολογισμός χρήσης για το 2019.
4.Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. για τροποποιήσεις στον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, στον Κανονισμό Εγγραφών-Μετεγγραφών, στο Πειθαρχικό Δίκαιο Ε.Ο.ΠΕ. και στον Κανονισμό Διαιτησίας.