DARK ROOM

Γεννημένη νικήτρια η Βικτώρια (fot)!

Γεννημένη νικήτρια η Βικτώρια (fot)!

Λένε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση… Για την 21χρονη σπεσιάλιστα όμως στην άμυνα Γκάνιεβα της Μινχάνσκα Μινσκ τα σημαντικότερα “όπλα” της στη ζωή είναι η ομορφιά και το χαμόγελό της.

11  9 6

Το Νο 1 λίμπερο της ομάδας της Λευκορωσίας (1.74μ), γεννήθηκε το 1996 στο Novopolotsk και ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 12 ετών, γιατί της άρεσε το άθλημα και διασκέδαζε βλέποντας αγώνες βόλεϊ. Το 2015 ήρθε η πρόταση της ομάδας του Μινσκ την οποία αποδέχθηκε αμέσως χωρίς δισταγμό.

20  13

Από τα πολλά ματς που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια δεν θα ξεχάσει ποτέ το παιχνίδι μέσα στο Μίνσκ με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Εξατζίμπασι, για τα έντονα συναισθήματα που έζησε κόντρα σε κάποιες από τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου.

19 5  1

Η “Βικούλια” όπως είναι το παρατσούκλι της, καταφέρνει και διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της, χωρίς πολλές πολλές διατροφικές “θυσίες”, αλλά με εξαντλητική προπόνηση και γυμανστική. Αγαπημένη της χώρα είναι η Ισπανία, καθώς όπως λέει “τα έχει όλα”: Αρχιτεκτονική, παραλίες, θάλασσες και υπέροχο κλίμα (σ.σ μια επίσκεψη στην Ελλάδα θα της αλλάξει γνώμη).

Λατρεύει τα ζώα και κυρίως το σκυλάκι της, με το οποίο περνάνε πολλές ώρες μαζί. Τρελένεται επίσης για τα λουλούδια και κυρίως για τα λευκά τριανταφυλλά και το μεθυστικό τους άρωμα.

4 7  16

Το τελευταίο διάστημα προετοιμάζεται με την ομάδα της ενόψει της σειράς των τελικών του εγχώριου πρωταθλήματος με την Μοζίρ, όπου θέλει να τα δώσει όλα για να στεφθεί πρωταθλήτρια μαζί με τις συμπαίκτριές της. Πρόσφατα όμως έζησε και την εμπειρία του μοντέλου με αφορμή την φωτογράφηση για το επίσημο ημερολόγιο της ομάδας της, το οποίο έγινε ανάρπαστο. Μια εμπειρία πολύ ευχάριστη, που όπως παραδέχεται δεν την άφησε αδιάφορη για κάτι άναλογο στο μέλλον. Άλλωστε οι προτάσεις δεν λείπουν….

18  Ganieva 3 3