ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: «Τρένο» η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου, διπλό για Πρωτοψάλτη

Γερμανία: «Τρένο» η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου, διπλό για Πρωτοψάλτη

Με νίκες συνέχισαν το Σάββατο στη Γερμανία οι ομάδες των Ελλήνων, του διεθνή άσου της Φριντριχσχάφεν και του τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου, Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Οι ομάδες των πρεσβευτών του ελληνικού βόλεϊ, που στις 24/2 για μια ακόμη φορά θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας

Στους άνδρες η Φριντριχσχάφεν του Πρωτοψάλτη με τον Έλληνα ακραίο να πετυχαίνει 8 πόντους με 1 άσο, 1 μπλοκ και 82% υποδοχή επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 (25-14, 25-17, 25-17) της Μπουλ και με 37 βαθμούς ισοβαθμεί πλέον με την πρωτοπόρο Χίπο Τιρόλ, που έχει όμως και ένα ματς λιγότερο.

Στις γυναίκες το “τρένο”  του Αθανασόπουλου δεν έκανε στάση ούτε στο Στράουμπινγκ, όπου η φιλοξενούμενη Allianz Stutgart επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-21, 25-16) των γηπεδούχων κάνοντας το “15 στα 15” φετινά ματς πρωταθλήματος.

Η αήττητη ομάδα του Έλληνα τεχνικού, που είχε τοπ σκόρερ του αγώνα την Ολλανδέζα, Ντέμπορα Φαν Ντάλεν με 17 πόντους, οδηγεί την κούρσα του τίτλου με 43 βαθμούς, 3 πόντους δηλαδή από τη δεύτερη Σβέριν.